Alles in 1

Wij maken jouw <STRONG>website

Ben je aan een nieuwe website toe? Team <STRONG> maakt je complete website; design en tekst. <STRONG>websites zijn fris en modern met een duidelijke en overzichtelijke lay-out. De teksten zijn krachtig en persoonlijk.

Bjarne ontwerpt en bouwt de website van je dromen. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste technieken. Joyce is onze tekstschrijver. Haar liefde voor woorden zie je duidelijk in haar tekst. Ze is in staat de tekst precies aan te laten sluiten bij de sfeer die je met jouw website voor ogen hebt. Team <STRONG> maakt van jouw website het ideale plaatje. Door goed met jou te overleggen, kennen wij je wensen en weten we precies wat jij van ons verwacht. Wij zorgen dat je website er nog mooier uitziet dan je voor mogelijk hield. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Urenkaart

<STRONG>urenkaart

Je hebt geen website nodig en je hebt geen behoefte aan een service abonnement, maar je wilt incidenteel wel graag gebruik maken van onze diensten? Maak dan gebruik van de <STRONG>urenkaart.

Wanneer handig
Zet hem in voor bijvoorbeeld een kleine verandering aan je website, of een tekst voor willekeurig medium. Je weet wel hoe het moet, maar je bent er niet erg goed in of het kost je simpelweg te veel tijd om het zelf te doen. Dan is de <STRONG>urenkaart ideaal.

Hoe werkt een <STRONG>urenkaart
Je neemt een <STRONG>urenkaart voor een bepaald aantal uren bij ons af. Als je een klusje voor ons hebt, neem je contact met ons op. Wij verzorgen de afhandeling van je opdracht. De uren die we hiervoor hebben gebruikt, zetten we op je urenkaart. Is de kaart vol, dan koop je een nieuwe. Een kaart is 3 jaar geldig vanaf aankoop.

De <STRONG>urenkaart is alleen voor klanten die geen <STRONG>webdevelopment website hebben. Ben je wel een <STRONG>klant? Kijk dan hier.

Prijzen:
€ 200,- excl. BTW 5 uur
€ 400,- excl. BTW 10 uur + 2 uur gratis = 12 uur

Webdesign

DIT IS <STRONG>WEBDESIGN

Wat Joyce kan met tekst, kan Bjarne met code. Hij ontwerpt websites waar je niet omheen kunt. Zijn stijl; de <STRONG>stijl, is fris, modern, overzichtelijk en sfeervol. Wij zorgen ervoor dat de focus ligt op wat je wilt vertellen met en op je website.

Al is het bouwen van een website een kunst die Bjarne tot in de details beheerst, toch overlegt team <STRONG> gedurende het hele ontwerp- en bouwproces met elkaar. Alleen perfect is goed genoeg.

Als je website af is, laten we hem aan je zien en zorgen we dat de eventuele laatste puntjes op de i worden gezet. Onze wens is dat jij net zo blij bent met je nagelnieuwe website als wij.

Tekst op maat

DE WEG NAAR <STRONG>TEKSTEN

Joyce schrijft een of meerdere teksten voor je al bestaande website. Haar schrijfstijl laat zich het beste omschrijven als helder, krachtig en persoonlijk. Je mag er vanuit gaan dat je publiek zich aangesproken voelt als ze deze teksten op de website van jouw bedrijf lezen. Ze schrijft haar teksten met gemak in de gewenste sfeer.

Ook als je alleen gebruik maakt van Tekst op maat, overlegt team <STRONG> altijd over het resultaat. Gedurende het schrijfproces zoeken wij elkaar regelmatig op om te sparren over zowel het grote plaatje als de kleinste details.

Wij leveren de gewenste tekst(en) aan per mail. Als je ze op jouw website hebt gezet, bekijken wij het resultaat en maken eventueel nog wat aanpassingen. Jij blij, wij blij!

© Alle rechten voorbehouden aan <STRONG>webdevelopment